Diagnostika a léčba dědičných metabolických poruch /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Fernandes, John, 1921- (Author)
Other Authors: Šťastná, Sylvie (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Triton, 2008.
Edition:4. vyd.
Subjects:
Related Items:Translation of: Inborn metabolic diseases, diagnosis and treatment
LEADER 03059nam a22007457a 4500
001 MUB01000558863
003 CZ BrMU
005 20150824102425.0
008 080903s2008 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-06-28 
015 |a cnb001811835 
020 |a 978-80-7387-096-6 
040 |a BOD002  |b cze 
041 1 |a cze  |h eng 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616-008.9  |2 MRF 
080 |a 616-056.7  |2 MRF 
080 |a 612.6.051  |2 MRF 
080 |a 616  |2 MRF 
245 0 0 |a Diagnostika a léčba dědičných metabolických poruch /  |c John Fernandes ... [et al.] ; [z anglického originálu ... přeložila] Sylvie Šťastná. 
250 |a 4. vyd. 
260 |a Praha :  |b Triton,  |c 2008. 
300 |a 607 s. :  |b il. 
504 |a Obsahuje bibliografie a rejstřík 
650 0 7 |a dědičné nemoci  |7 ph119693  |2 czenas 
650 0 7 |a genetické nemoci vrozené  |2 czmesh 
650 0 7 |a metabolická onemocnění  |7 ph184945  |2 czenas 
650 0 7 |a metabolické nemoci  |x diagnóza  |2 czmesh 
650 0 9 |a hereditary diseases  |2 eczenas 
650 0 2 |a Genetic Diseases, Inborn 
650 0 2 |a Metabolic Diseases 
655 7 |a e-prezenčka  |2 CZ-BrMU 
700 1 |a Fernandes, John,  |d 1921-  |7 kup19950000026841  |4 aut 
700 1 |a Šťastná, Sylvie  |7 xx0049260  |4 trl 
765 0 |t Inborn metabolic diseases, diagnosis and treatment  |9 Česky 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20080903  |l MUB01  |h 1020 
CAT |a PELZOVA  |b 02  |c 20081020  |l MUB01  |h 1125 
CAT |a PELZOVA  |b 02  |c 20081020  |l MUB01  |h 1126 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0652 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0153 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0216 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1858 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0759 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100617  |l MUB01  |h 0408 
CAT |c 20101123  |l MUB01  |h 1616 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0117 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1928 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1021 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20140310  |l MUB01  |h 1345 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0329 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1050 
CAT |a CECHOVAX  |b 02  |c 20150824  |l MUB01  |h 1024 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2342 
CAT |c 20170628  |l MUB01  |h 1112 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2333 
CAT |c 20210602  |l MUB01  |h 1959 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0933 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1922 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1139 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-06-28 
995 |a e-prezenčka 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.2/.3-DIAG  |9 PAF-558863-03  |6 3147032102  |5 3147032102  |4 G-3167, DISP.: PAF  |8 20090109  |f 74  |f Měsíční  |r 20081231  |s převod 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.2/.3-DIAG  |9 VV-558863-01  |6 3147031671  |5 3147031671  |8 20080903  |f 70  |f Prezenční  |g 2008-581  |r 20081020  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 613.2/.3-DIAG  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j VV