Xerofilní plísně jako původci kažení potravin s vysokým obsahem jednoduchých sacharidů a nízkou vodní aktivitou
Anotace Práci jsem zaměřila na xerofilní plísně jako původce kažení potravin. Práci jsem rozdělila na dvě hlavní části: teoretickou a praktickou. Teoretickou část jsem zahájila obecnými informacemi o mikroskopických houbách, xerofilních plísní, dále se věnuji jednotlivým rodům a druhům plísní. V pra...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2008
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/136426/lf_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-10646 | 3147064417 |