Xerofilní plísně jako původci kažení potravin s vysokým obsahem jednoduchých sacharidů a nízkou vodní aktivitou

Anotace Práci jsem zaměřila na xerofilní plísně jako původce kažení potravin. Práci jsem rozdělila na dvě hlavní části: teoretickou a praktickou. Teoretickou část jsem zahájila obecnými informacemi o mikroskopických houbách, xerofilních plísní, dále se věnuji jednotlivým rodům a druhům plísní. V pra...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Gottvaldová, Romana (Autor práce)
Další autoři: Šimůnek, Jan, 1954- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2008
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/136426/lf_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-10646 3147064417