Volební geografie Francie - případová studie Alsaska a Akvitánie

Disertační práce se zabývá volební geografí Francie se zaměřením na volební geografii Alsaska a Akvitánie. Předmětem zkoumání jsou jednotlivé mapy území volební podpory a rozložení voličů v prvním a druhém kole voleb do Národního Shromáždění. Z časového hlediska se práce zabývá volbami posledních dv...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pink, Michal, 1976- (Dissertant)
Other Authors: Strmiska, Maxmilián, 1961- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2008.
Subjects:
Online Access:http://is.muni.cz/th/10079/fss_d/
Cover Image
LEADER 07541ctm a22015497a 4500
001 MUB01000551623
003 CZ BrMU
005 20080930105544.0
008 080611s2008 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-06-28 
035 |a (ISMU-VSKP)80986 
040 |a BOD114  |b cze  |d BOD031 
072 7 |a 324  |x Volby, volební kampaně, referenda  |2 Konspekt  |9 15 
080 |a 324  |2 MRF 
080 |a 342.8  |2 MRF 
080 |a (44)  |2 MRF 
100 1 |a Pink, Michal,  |d 1976-  |7 mzk2008434124  |% UČO 10079  |4 dis 
242 1 0 |a Electoral geography of France - case study of Alsace and Aquitani  |y eng 
245 1 0 |a Volební geografie Francie - případová studie Alsaska a Akvitánie  |h [rukopis] /  |c Michal Pink. 
260 |c 2008. 
300 |a 170 s. 
500 |a Vedoucí práce: Maxmilián Strmiska. 
502 |a Dizertace (Ph.D.)--Masarykova univerzita, Fakulta sociálních studií, 2008. 
520 2 |a Disertační práce se zabývá volební geografí Francie se zaměřením na volební geografii Alsaska a Akvitánie. Předmětem zkoumání jsou jednotlivé mapy území volební podpory a rozložení voličů v prvním a druhém kole voleb do Národního Shromáždění. Z časového hlediska se práce zabývá volbami posledních dvou desetiletí. Vysvětlení rozložení volební podpory text nachází na základě komaparace a kvantitativního pohledu jak na volební výsledky, tak i na sociodemografické rozložení voličů. Základní jednotku výzkumu představuje departement a volební obvod určený pro volby do Národního shromáždění.  |% cze 
520 2 9 |a The thesis is dealing with the question of electoral geography in France and electoral geography of Alsace and Aquitaine. The research focuses on electoral maps and distribution of voters in first and second round of elections to the National Assembly. The research time period is restricted to two last decades. Explanations of distribution of electoral support are based on comparison and quantitative approach to the study of electoral results and distribution of socio-demographic distribution of voters. Basic research units are departements and electoral constituencies for elections in to the National Assembly.  |9 eng 
650 0 7 |a volby  |7 ph116629  |2 czenas 
650 0 7 |a volební systémy  |7 ph127224  |2 czenas 
650 0 9 |a elections  |2 eczenas 
650 0 9 |a electoral systems  |2 eczenas 
651 7 |a Francie  |7 ge129152  |2 czenas 
651 9 |a France  |2 eczenas 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
658 |a Politologie (čtyřleté)  |b Politologie  |c FSS D-PL4 PL (PL)  |2 CZ-BrMU 
700 1 |a Strmiska, Maxmilián,  |d 1961-  |7 jn20000402297  |% UČO 640  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra politologie  |7 kn20111116008  |4 dgg 
856 4 1 |u http://is.muni.cz/th/10079/fss_d/ 
CAT |c 20080611  |l MUB01  |h 0450 
CAT |a SIMCIKOVA  |b 02  |c 20080930  |l MUB01  |h 1055 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0646 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0148 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0212 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1854 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0755 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 1009 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1154 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100519  |l MUB01  |h 0851 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100929  |l MUB01  |h 0329 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1911 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 2319 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110914  |l MUB01  |h 1525 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20110919  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20111019  |l MUB01  |h 1214 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0114 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120418  |l MUB01  |h 0837 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1008 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130605  |l MUB01  |h 0817 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130605  |l MUB01  |h 0818 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131023  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131023  |l MUB01  |h 0748 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131219  |l MUB01  |h 1156 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1845 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140130  |l MUB01  |h 0843 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140130  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0759 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0803 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0810 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0813 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0819 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0829 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0834 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0838 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150722  |l MUB01  |h 0851 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0725 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0728 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0731 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150723  |l MUB01  |h 0739 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1441 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1401 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1506 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2333 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0836 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0841 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0844 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0856 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0907 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0910 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0914 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0927 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0931 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0945 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 0954 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1011 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1033 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1043 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1048 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1052 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1134 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1218 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1228 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160712  |l MUB01  |h 1243 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0835 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0841 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0845 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0848 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0852 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0922 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0926 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0930 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0938 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0941 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0949 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 0957 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 1001 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170228  |l MUB01  |h 1025 
CAT |c 20170628  |l MUB01  |h 1106 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 0945 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 0949 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 1001 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 1007 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170711  |l MUB01  |h 1011 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1043 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180725  |l MUB01  |h 1056 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0932 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1921 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1137 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-06-28 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 08/26 DIS  |5 4240749502  |8 20080930  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20170719  |r 20080930 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d 08/26 DIS  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKFSS