Funkční potraviny - Zíma, Petr (2007)
Anotace ZÍMA, P. Funkční potraviny. Brno : FSpS MU, 2007. 42 s. Práce je zdrojem informací o funkčních potravinách a jejich aktivních složkách. Podrobně jsou popsány jejich klinické účinky a možnosti využití jako moderní potraviny.