Export byl úspěšný — 

Alternativní zdroje bílkovin a vápníku při nesnášenlivosti laktózy

Edita Klímová, Alternativní zdroje bílkovin a vápníku při nesnášenlivosti laktózy, Bakalářská práce Laktóza může u některých jedinců vyvolávat reakce způsobené její intolerancí. Všeobecně platí, že úplnou snášenlivost laktózy mají pouze kojenci a s věkem snášenlivost laktózy klesá. V největší míře s...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Klímová, Edita (Autor práce)
Další autoři: Juříková, Jana (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2007
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/102468/fsps_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad FSpS-K-7033 4303009260