Antioxidační účinky ovoce a zeleniny : bakalářská práce v oboru výživa člověka

Antioxidanty jsou látky, které chrání buňky před negativnínm působením volných radikálů. Řadí se sem například singletový kyslík, superoxid, peroxylové a hydroxylové radikály či hydroxynitrit. Nerovnováha mezi antioxidanty a volnými radikály vede k oxidačnímu stresu, jehož následkem je poškození bun...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Cabálková, Iva, 1984- (Dissertant)
Other Authors: Lefnerová, Danuše, 1946- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2007
Subjects:
Online Access:http://is.muni.cz/th/142416/lf_b/
Cover Image
For reservations/loans of the physical document, please log in.
Description Status Library Collection Call Number Notes Barcode
Available
In house loan CLOSED STACKS
Campus Library KUK - reposit LF-K-11200 3147066756