Nutriční stav nemocných po gastrektomii

Tato bakalářská práce je zaměřena na gastrektomii, neboli resekci žaludku. Úvodní část práce obsahuje informace o žaludku obecně, dále jsou zde vyjmenovány důvody pro provedení gastrektomie a typy resekcí žaludku. Následuje popsání problémů, které mohou po gastrektomii nastat. Jedná se hlavně o prob...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Langášková, Iveta (Autor práce)
Další autoři: Tomíška, Miroslav, 1951- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2007
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/141865/lf_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-10662 3147064443