Bílkoviny ve výživě
Šneidr, Martin Bílkoviny ve výživ Bakaláská práce. Brno: MU, 2006. 36 s. V teto práci bych Vás chtl seznámit s celkovou problematikou bílkovin a jejich významem pro organismus, rozdlením bílkovin, popsat jejich složení, nejdležitjší vlastnosti a upesnit povolený denní píjem bílkovin s uvedením nkter...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2006
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/102206/fsps_b/ |
Shrnutí: | Šneidr, Martin Bílkoviny ve výživ Bakaláská práce. Brno: MU, 2006. 36 s. V teto práci bych Vás chtl seznámit s celkovou problematikou bílkovin a jejich významem pro organismus, rozdlením bílkovin, popsat jejich složení, nejdležitjší vlastnosti a upesnit povolený denní píjem bílkovin s uvedením nkterých potravin bohatých na bílkoviny. Šneidr, Martin Albumin in sustenance Bachelors work. Brno: MU, 2006. 37 s I want intoduce you to general problems of albumin and their importance for organism, types of albumin, describe their structure, most important characteristics and specify recommanded daily albumin intake with informations about some nutritive abundant in albumin in this work. |
---|---|
Popis jednotky: | Vedoucí práce: Jana Juříková |
Fyzický popis: | 36 l. |