Bílkoviny ve výživě

Šneidr, Martin Bílkoviny ve výživ Bakaláská práce. Brno: MU, 2006. 36 s. V teto práci bych Vás chtl seznámit s celkovou problematikou bílkovin a jejich významem pro organismus, rozdlením bílkovin, popsat jejich složení, nejdležitjší vlastnosti a upesnit povolený denní píjem bílkovin s uvedením nkter...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Šneidr, Martin (Autor práce)
Další autoři: Juříková, Jana (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2006
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/102206/fsps_b/
Obálka
Popis
Shrnutí:Šneidr, Martin Bílkoviny ve výživ Bakaláská práce. Brno: MU, 2006. 36 s. V teto práci bych Vás chtl seznámit s celkovou problematikou bílkovin a jejich významem pro organismus, rozdlením bílkovin, popsat jejich složení, nejdležitjší vlastnosti a upesnit povolený denní píjem bílkovin s uvedením nkterých potravin bohatých na bílkoviny.
Šneidr, Martin Albumin in sustenance Bachelors work. Brno: MU, 2006. 37 s I want intoduce you to general problems of albumin and their importance for organism, types of albumin, describe their structure, most important characteristics and specify recommanded daily albumin intake with informations about some nutritive abundant in albumin in this work.
Popis jednotky:Vedoucí práce: Jana Juříková
Fyzický popis:36 l.