Společensko-kulturní aspekty výživy

Bakaláská práce na téma Spoleensko-kulturní aspekty výživy krátce pojednává o hlavních sociálních a kulturních aspektech lidského stravování. Obsahuje krátký pohled na historii a zásadní kroky ve vývoji stravování. Dále se zabývá ideologií stravování především náboženstvím a symbolikou jídla. V posl...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Olivíková, Adéla (Autor práce)
Další autoři: Feketová, Jitka (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2006
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/101234/lf_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-10656 3147064437