Pozemkové úpravy

Pozemkové úpravy jsou významným právním institutem pozemkového práva, který se dotýká vlastnických vztahů a jiných práv k pozemkům, zemědělské politiky, ochrany zemědělského půdního fondu, vodního hospodářství, ochrany lesního půdního fondu a životního prostředí.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Biječková, Lea (Dissertant)
Other Authors: Dudová, Jana, 1957- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2006.
Subjects:
Online Access:http://is.muni.cz/th/127685/pravf_b/
Cover Image
LEADER 06136ctm a22014057a 4500
001 MUB01000457900
003 CZ BrMU
005 20060829132723.0
008 060612s2006 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-03-06 
035 |a (ISMU-VSKP)112518 
040 |a BOD114  |b cze  |d BOD010 
041 0 |a cze  |b ger 
072 7 |a 349  |x Pracovní, sociální, stavební právo. Právo životního prostředí  |2 Konspekt  |9 16 
080 |a 332.3  |2 MRF 
080 |a 349  |2 MRF 
100 1 |a Biječková, Lea  |% UČO 127685  |* [absolvent PrávF MU]  |4 dis 
242 1 0 |a Surface edits  |y eng 
245 1 0 |a Pozemkové úpravy  |h [rukopis] /  |c Lea Biječková. 
260 |c 2006. 
300 |a 57 l. 
500 |a Vedoucí práce: Jana Dudová. 
502 |a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2006. 
520 2 |a Pozemkové úpravy jsou významným právním institutem pozemkového práva, který se dotýká vlastnických vztahů a jiných práv k pozemkům, zemědělské politiky, ochrany zemědělského půdního fondu, vodního hospodářství, ochrany lesního půdního fondu a životního prostředí.  |% cze 
520 2 9 |a Land Agreements are significant juridical institutes of Land Law, which affects the owner relations and other land laws, agriculture policies, protection of land resources, water service, protection of forest land resources and environment.  |9 eng 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
658 |a Právní specializace  |c PrF B-PSP VNEM  |2 CZ-BrMU 
650 0 7 |a pozemkové úpravy  |7 ph124467  |2 czenas 
650 0 9 |a reallocation of land  |2 eczenas 
700 1 |a Dudová, Jana,  |d 1957-  |7 mzk2006348650  |% UČO 96  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra práva životního prostředí a pozemkového práva  |7 mzk2014811298  |4 dgg 
856 4 1 |u http://is.muni.cz/th/127685/pravf_b/ 
CAT |c 20060612  |l MUB01  |h 1213 
CAT |a ZEMANOVA  |b 02  |c 20060815  |l MUB01  |h 1414 
CAT |a ISTVANOVA  |b 02  |c 20060829  |l MUB01  |h 1327 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2155 
CAT |c 20071001  |l MUB01  |h 0051 
CAT |c 20071003  |l MUB01  |h 2201 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1812 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20081009  |l MUB01  |h 1439 
CAT |c 20081009  |l MUB01  |h 1534 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0535 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0058 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0123 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1803 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20091216  |l MUB01  |h 2211 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091219  |l MUB01  |h 0717 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 0944 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1059 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100929  |l MUB01  |h 0302 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1845 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 2258 
CAT |c 20120306  |l MUB01  |h 1339 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0047 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1815 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120711  |l MUB01  |h 1348 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0735 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130502  |l MUB01  |h 0746 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131009  |l MUB01  |h 0736 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131009  |l MUB01  |h 0740 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1818 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140206  |l MUB01  |h 1134 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140326  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20140331  |l MUB01  |h 1304 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140415  |l MUB01  |h 1304 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140415  |l MUB01  |h 1311 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140415  |l MUB01  |h 1316 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150624  |l MUB01  |h 1112 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150624  |l MUB01  |h 1115 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150624  |l MUB01  |h 1125 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150624  |l MUB01  |h 1129 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150624  |l MUB01  |h 1133 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150625  |l MUB01  |h 0729 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150625  |l MUB01  |h 0732 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1428 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1348 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1111 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180824  |l MUB01  |h 1136 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20180824  |l MUB01  |h 1137 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180824  |l MUB01  |h 1139 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20180824  |l MUB01  |h 1140 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180912  |l MUB01  |h 0817 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180912  |l MUB01  |h 0821 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180912  |l MUB01  |h 0824 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180912  |l MUB01  |h 0832 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190327  |l MUB01  |h 0905 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190327  |l MUB01  |h 0915 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190327  |l MUB01  |h 0922 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190327  |l MUB01  |h 0927 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190327  |l MUB01  |h 0940 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200227  |l MUB01  |h 1207 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200227  |l MUB01  |h 1210 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200227  |l MUB01  |h 1214 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200227  |l MUB01  |h 1223 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200227  |l MUB01  |h 1226 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200227  |l MUB01  |h 1233 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200227  |l MUB01  |h 1237 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200305  |l MUB01  |h 1025 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200310  |l MUB01  |h 0733 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200310  |l MUB01  |h 0737 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200310  |l MUB01  |h 0742 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200310  |l MUB01  |h 0749 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200310  |l MUB01  |h 1104 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200310  |l MUB01  |h 1110 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200310  |l MUB01  |h 1115 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200510  |l MUB01  |h 2353 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200511  |l MUB01  |h 0015 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200511  |l MUB01  |h 0021 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200511  |l MUB01  |h 0025 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200511  |l MUB01  |h 0039 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200511  |l MUB01  |h 0104 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200511  |l MUB01  |h 0108 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210212  |l MUB01  |h 0114 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0916 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1905 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-03-06 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-11689  |5 3129126578  |8 20060815  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-11689  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF