Pozemkové úpravy - Biječková, Lea (2006)
Pozemkové úpravy jsou významným právním institutem pozemkového práva, který se dotýká vlastnických vztahů a jiných práv k pozemkům, zemědělské politiky, ochrany zemědělského půdního fondu, vodního hospodářství, ochrany lesního půdního fondu a životního prostředí.