Porovnání vybraných diet

Anotace FLEISSIGOVÁ, J. Porovnání vybraných diet. Bakalářská práce. Brno, MU FSpS, 2005. 55 s. Cílem mé práce je porovnání vybraných diet a výživových směrů, zhodnocení jejich výhod, nevýhod, nutričních nedostatk a jejich případných rizik. U vybrané diety bude provedeno srovnání jednotlivých poměrů...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Fleissigová, Jana (Autor práce)
Další autoři: Mandelová, Lucie, 1977- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2006
Témata:
On-line přístup:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
Obálka
Popis
Shrnutí:Anotace FLEISSIGOVÁ, J. Porovnání vybraných diet. Bakalářská práce. Brno, MU FSpS, 2005. 55 s. Cílem mé práce je porovnání vybraných diet a výživových směrů, zhodnocení jejich výhod, nevýhod, nutričních nedostatk a jejich případných rizik. U vybrané diety bude provedeno srovnání jednotlivých poměrů zastoupení základních živin s výživovými doporučeními podle EU. Toto srovnání bude provedeno pomocí nutričního softwarového programu NutriDan.
Abstract FLEISSIGOVÁ, J. Comparison of Several Diets. Bachelors Work. Brno, MU FSpS, 2005. 55 pgs. The aim of my bachelors work is a comparison of several diets and nutritions trends, analysis of their advantages, disadvantages and their potential risks. Presence of the basic nutrients in one of these diets will be compared with the EU nutritions recommendation. The NutriDan nutritions software program will make this comparison.
Popis jednotky:Vedoucí práce: Lucie Mandelová
Fyzický popis:55 l., [17] l. příl. : tabulky, grafy