Porovnání vybraných diet - Fleissigová, Jana (2006)
Anotace FLEISSIGOVÁ, J. Porovnání vybraných diet. Bakalářská práce. Brno, MU FSpS, 2005. 55 s. Cílem mé práce je porovnání vybraných diet a výživových směrů, zhodnocení jejich výhod, nevýhod, nutričních nedostatk a jejich případných rizik. U vybrané diety bude provedeno srovnání jednotlivých poměrů zastoupení základních živin s výživovými doporučeními podle EU. Toto srovnání bude provedeno pomocí nutričního softwarového programu NutriDan.