Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Not on the label :
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Not on the label : what really goes into the food on your plate /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Lawrence, Felicity
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Angličtina
Vydáno:
London :
Penguin Books,
2004.
Témata:
potravinářský průmysl
potraviny
zemědělství
agriculture
food industry
food
studie
studies
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
xvi, 272 s.
ISBN:
0-14-101566-7
Podobné jednotky
Nutritional evaluation of food processing /
Vydáno: (1960)
The food industries of Europe in the nineteenth and twentieth centuries /
Autor: Oddy, Derek J.,
Vydáno: (2016)
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung : Generalregister zu Band 102-120 der Zeitschrift und zur Beilage Gesetze und Verordnungen sowie Gerichtsentscheidungen Betr. Lebensmittel, Band 100, 102-120 (Jahrgänge 1955-1963).
Vydáno: (1964)
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung : Generalregister zu Band 102-120 der Zeitschrift und zur Beilage Gesetze und Verordnungen sowie Gerichtsentscheidungen Betr. Lebensmittel, Band 100, 102-120 (Jahrgänge 1955-1963).
Vydáno: (1964)
×
Načítá se...