Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Die Chemie der Nahrungs- und G...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Die Chemie der Nahrungs- und Genußmittel : ein Lehrbuch für Chemiker und Mediziner /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Fuhrmann, Franz, 1877-1957
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Němčina
Vydáno:
Berlin :
Urban & Schwarzenberg,
1927.
Témata:
potravinářská chemie
food chemistry
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
xi, 610 s.
Podobné jednotky
Chemie der menschlichen Nahrungs- und Genussmittel.
Autor: König, Joseph, 1843-1930
Vydáno: (1918)
Chemie der menschlichen Nahrungs- und Genussmittel.
Autor: König, Joseph, 1843-1930
Vydáno: (1893)
Chemie potravin /
Autor: Davídek, Jiří, 1932-2015
Vydáno: (1986)
Chemie potravin /
Autor: Davídek, Jiří, 1932-2015, a další
Vydáno: (1983)
Hilfsbuch für Nahrungsmittelchemiker : zum Gebrauch im Laboratorium für die Arbeiten der Nahrungsmittelkontrolle, gerichtlichen Chemie und anderen Zweige der öffentlichen Chemie /
Autor: Bujard, Alfons, 1861-1917, a další
Vydáno: (1900)
×
Načítá se...