Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Vyhledávání
Rukověť potravinářské analytik...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Rukověť potravinářské analytiky /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři:
Janíček, Gustav, 1911-1995
(Autor)
,
Šandera, Karel, 1903-1959
(Autor)
,
Hampl, Bohuš, 1899-1975
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1962.
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
chemická analýza
potravinářství
food industry and trade
chemical analysis
příručky
handbooks and manuals
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
740 s. : il. + 3 příl.
Podobné jednotky
Potravinářské tabulky /
Autor: Žáček, Zdeněk, a další
Vydáno: (1994)
Potravinářské zbožíznalství : technologie potravin /
Autor: Dostálová, Jana, 1943-, a další
Vydáno: (2014)
Základní aspekty potravinového práva v ČR
Autor: Nováková, Jana
Vydáno: (2004)
Látky vonné a chuťové /
Autor: Vonášek, František, 1924-, a další
Vydáno: (1987)
Látky vonné a chuťové /
Autor: Jirát, Emil
Vydáno: (1964)
×
Načítá se...