Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Stolničení /
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Stolničení /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Salač, Gustav, -1996
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
Praha :
Fortuna,
1996.
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
stolničení
vaření
boiling
table setting
učebnice středních škol
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
217 s. : il.
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii.
ISBN:
80-7168-333-7
Podobné jednotky
Pionýrské tábory ROH.
Autor: Navrátilová, Drahomíra, a další
Vydáno: (1986)
Vaření pro 2. stupeň speciálních škol /
Autor: Žďánská, Iva
Vydáno: (1993)
Vaření po celý rok
Vydáno: (1995)
The effect of temperature and time of cooking on the tenderness of roasts /
Autor: Cover, Sylvia
Vydáno: (1937)
Good cookery : the Gloucestershire Training College book /
Autor: Francillon, W.G.R
Vydáno: (1955)
×
Načítá se...