Ke tvorbě základů potravinového práva ČR /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Helešic, František, 1954- (Autor)
Typ dokumentu: Článek
Jazyk:Čeština
Témata:
Zdroj:Obchodní právo
1210-8278
Roč. 7, č. 2 (1998), s. 19-34
LEADER 01035naa a22002777i 4500
001 MUB02000083801
003 CZ BrMU
005 20150611091228.0
008 150611s1998 xr ||||| |||||||||||cze d
040 |a BOD010  |b cze  |e rda 
072 7 |a 346  |x Hospodářské právo  |2 Konspekt  |9 16 
080 |a 342.537.3/.5  |2 MRF 
080 |a 346.7:338.439  |2 MRF 
100 1 |a Helešic, František,  |d 1954-  |7 xx0004747  |4 aut 
245 1 0 |a Ke tvorbě základů potravinového práva ČR /  |c František Helešic 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
650 0 7 |a zákonodárství  |7 ph116797  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinové právo  |7 ph388312  |2 czenas 
650 0 9 |a legislation  |2 eczenas 
650 0 9 |a food law  |2 eczenas 
773 0 |t Obchodní právo  |x 1210-8278  |w (CZ-BrMU)000329321  |g Roč. 7, č. 2 (1998), s. 19-34  |q 7:2  |9 1998 
LKR |a UP  |b 000329321  |l MUB01  |n zdrojový dokument  |m Ke tvorbě základů potravinového práva ČR 
CAT |a JANECKOVA  |b 02  |c 20150611  |l MUB02  |h 0912