Spravedlivé zadostiučinění v rozhodnutích ESLP a dalších mezinárodních soudů zaměřených na ochranu lidských práv v oblasti ochrany životního prostředí /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vomáčka, Vojtěch, 1984- (Author)
Corporate Author: Cofola 2010
Format: Article
Language:Czech
Subjects:
Source:Cofola 2010 [elektronický zdroj] : the conference proceedings
978-80-210-5151-5
Brno : Masarykova univerzita, 2010, s. 1458-1470
LEADER 01612naa a22003373a 4500
001 MUB02000075417
003 CZ BrMU
005 20130613145054.0
008 130613s2010 xr ||||| |||||||||||cze d
040 |a BOD010  |b cze 
041 1 |a cze  |b eng 
072 7 |a 347.9  |x Občanské soudní řízení. Soudnictví  |2 Konspekt  |9 16 
080 |a 347.951  |2 MRF 
080 |a 341.231.14  |2 MRF 
080 |a 502.17  |2 MRF 
100 1 |a Vomáčka, Vojtěch,  |d 1984-  |7 mub2013743625  |4 aut 
245 1 0 |a Spravedlivé zadostiučinění v rozhodnutích ESLP a dalších mezinárodních soudů zaměřených na ochranu lidských práv v oblasti ochrany životního prostředí /  |c Vojtěch Vomáčka 
500 |a Plný text na CD 
650 0 7 |a soudní rozhodnutí a stanoviska  |7 ph125859  |2 czenas 
650 0 7 |a ochrana lidských práv  |7 ph116782  |2 czenas 
650 0 7 |a ochrana životního prostředí  |7 ph115553  |2 czenas 
711 2 |a Cofola 2010  |c (Brno, Česko)  |7 kn20101014004 
773 0 |t Cofola 2010 [elektronický zdroj] : the conference proceedings  |w (CZ-BrMU)000699574  |z 978-80-210-5151-5  |g Brno : Masarykova univerzita, 2010, s. 1458-1470 
LKR |a UP  |b 000699574  |l MUB01  |n zdrojový dokument  |m Spravedlivé zadostiučinění v rozhodnutích ESLP a dalších mezinárodních soudů zaměřených na ochranu lidských práv v oblasti ochrany životního prostředí 
CAT |a LOVECKOVA  |b 02  |c 20130613  |l MUB02  |h 1450 
CAT |c 20150428  |l MUB02  |h 1507 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20200824  |l MUB02  |h 0839 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20201222  |l MUB02  |h 1447 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20201222  |l MUB02  |h 1448 
M06 |a Article