The Concept of "human rights" in austrian economics /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Schweigl, Johan, 1981- (Author)
Corporate Author: Dny práva 2008
Format: Article
Language:English
Subjects:
Source:Dny práva - 2008 - Days of Law :
2. ročník mezinárodní konference pořádané Právnickou fakultou Masarykovy univerzity.
978-80-210-4733-4
Brno : Masarykova univerzita, 2008, s. 44
LEADER 01768caa a22004333a 4500
001 MUB02000070260
003 CZ BrMU
005 20171025083912.0
008 090330s2008 xr ||||| |||||||||||eng d
040 |a BOD010  |b cze  |d BOD114 
041 0 |a eng 
072 7 |a 330.8  |x Ekonomické teorie, doktríny, směry  |2 Konspekt  |9 4 
080 |a 330.8  |2 MRF 
080 |a 342.727  |2 MRF 
100 1 |a Schweigl, Johan,  |d 1981-  |7 ola2016921602  |4 aut 
245 1 4 |a The Concept of "human rights" in austrian economics /  |c Johan Schweigl 
500 |a Plný text na CD 
650 0 7 |a ekonomické teorie  |7 ph114428  |2 czenas 
650 0 7 |a svoboda projevu  |7 ph126307  |2 czenas 
650 0 9 |a economics (theory)  |2 eczenas 
650 0 9 |a freedom of speech  |2 eczenas 
711 2 |a Dny práva 2008  |c (Brno, Česko)  |7 kn20090622006 
773 0 |t Dny práva - 2008 - Days of Law :  |b 2. ročník mezinárodní konference pořádané Právnickou fakultou Masarykovy univerzity.  |z 978-80-210-4733-4  |w (CZ-BrMU)000575418  |g Brno : Masarykova univerzita, 2008, s. 44  |9 2008 
LKR |a UP  |b 000575418  |l MUB01  |n zdrojový dokument  |m The Concept of "human rights" in austrian economics 
CAT |a ISTVANOVA  |b 02  |c 20090330  |l MUB02  |h 0905 
CAT |c 20090401  |l MUB02  |h 1031 
CAT |c 20090401  |l MUB02  |h 1048 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120325  |l MUB02  |h 1917 
CAT |c 20150427  |l MUB02  |h 1457 
CAT |c 20150428  |l MUB02  |h 1506 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20170902  |l MUB02  |h 2340 
CAT |a SMUTNA  |b 02  |c 20171025  |l MUB02  |h 0839 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20200826  |l MUB02  |h 1431 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20200826  |l MUB02  |h 1432 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20200826  |l MUB02  |h 1436 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20201222  |l MUB02  |h 1457 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20201222  |l MUB02  |h 1457 
M06 |a Article