Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Sport et alimentation :
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Sport et alimentation : physiologie nutritionnelle et diététique des activités sportives /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři:
Creff, Albert-François, asi 1925-1989
(Autor)
,
Bérard, L.
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Francouzština
Vydáno:
Paris :
Vigot Frères,
[1963]
Témata:
fyziologie sportovní výživy
výživa člověka
human nutrition
Sports Nutritional Physiological Phenomena
monografie
monographs
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
364 stran
Podobné jednotky
Nutrition and diagnosis-related care /
Autor: Escott-Stump, Sylvia
Vydáno: (2015)
Diet and nutrition sourcebook : basic consumer health information about dietary guidelines, servings and portions, recommended daily nutrient intakes and meal plans, vitamins and supplements, weight loss and maintenance, nutrition for different life stages and medical conditions, and healthy food choices : along with details about government nutrition support programs, a glossary of nutrition and dietary terms, and a directory of resources for more information
Vydáno: (2016)
Nutrition at a glance /
Vydáno: (2016)
Fyziologie a patofyziologie výživy /
Autor: Stránský, Miroslav, 1937-2022, a další
Vydáno: (2010)
Nutrition and fitness : cultural, genetic and metabolic aspects : selected proceedings of the International Congress and Exhibition on Nutrition, Fitness and Health, Shanghai, November 30 to December 2, 2006 /
Vydáno: (2008)
×
Načítá se...