Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Sociologie de l'alimentation ;
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Sociologie de l'alimentation ;
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři:
Régnier, Faustine
(Autor)
,
Lhuissier, Anne
(Autor)
,
Gojard, Séverine
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Francouzština
Vydáno:
Paris :
La Découverte,
[2006]
Témata:
stravování
>
Francie
stravovací zvyky
>
Francie
sociologie jídla
jídlo
>
sociální aspekty
catering
>
France
food habits
>
France
sociology of food
food
>
social aspects
kolektivní monografie
collective monographs
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
121 stran
ISBN:
978-2-7071-4845-2
Podobné jednotky
Sociologies de l'alimentation : les mangeurs et l'espace social alementaire /
Autor: Poulain, Jean-Pierre
Vydáno: (2017)
Histoire de l'alimentation : de la préhistoire à nos jours /
Vydáno: (2021)
Eating in theory /
Autor: Mol, Annemarie, 1958-
Vydáno: (2021)
Eating in theory /
Autor: Mol, Annemarie, 1958-
Vydáno: (2021)
Food : the key concepts /
Autor: Belasco, Warren James, 1947-
Vydáno: (2008)
×
Načítá se...