Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Základy potravinářského zbožíz...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Základy potravinářského zbožíznalství /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1961
Vydání:
Vydání první
Témata:
zbožíznalství
potravinářství
commodity expertise
food industry and trade
příručky
handbooks and manuals
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
547 stran
Podobné jednotky
Potravinářské zbožíznalství : technologie potravin /
Autor: Dostálová, Jana, 1943-, a další
Vydáno: (2014)
Zeitschrift für Nahrungsmittel-Untersuchung, Hygiene und Waarenkunde
Vydáno: (1887)
Zbožíznalství hospodářské a zemědělsko-průmyslové /
Autor: Vilikovský, Václav, 1878-1956
Vydáno: (1923)
Textilní zbožíznalství a technologie.
Autor: Donda, Albert
Vydáno: (1948)
Problematika rozvoje potravinářského obchodu : (sborník přednášek z 28. pracovní porady zástupců národních výborů), Košice, 22. a 23.9.1981.
Vydáno: (1982)
×
Načítá se...