Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Věda a výzkum v potravinářském...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Věda a výzkum v potravinářském průmyslu : sborník prací Výzkumného ústavu pro maso v Brně /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři:
Hypr, Igor
(Editor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
Praha :
Sdružení masného průmyslu,
1963
Témata:
potravinářský průmysl
jatečná zvířata
zpracování masa
food industry
meat animals
meat processing
sborníky
papers
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
334 stran
Podobné jednotky
Mäso jatočných zvierat : potravinové tabľuky
Vydáno: (2002)
Fleisch : [Rezepte] /
Autor: Falout, Ellen
Vydáno: (1991)
Příručka pro prohlížitele jatečných zvířat a masa /
Autor: Schlée, Gustav, 1927-2006, a další
Vydáno: (1959)
Tajná zbraň : české extrabuřty /
Autor: Olbrichová, Alice, 1953-
Mikroskopie masa a surovin živočišného původu /
Autor: Böhm, Rudolf, 1925-2008, a další
Vydáno: (1956)
×
Načítá se...