Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Vyhledávání
Kulinární kultura českých zemí...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Kulinární kultura českých zemí : výběrová bibliografie /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Vymětalová, Karla, 1957-
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
Opava :
Slezská univerzita v Opavě,
2022
Vydání:
Vydání první
Témata:
gastronomie
>
Česko
dějiny gastronomie
>
Česko
gastronomie
>
etnografické aspekty
stravovací zvyky
>
Česko
gastronomy
>
Czechia
history of gastronomy
>
Czechia
gastronomy
>
ethnographical aspects
food habits
>
Czechia
odborné bibliografie
výběrové bibliografie
subject bibliography
selective bibliography
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
621 stran
ISBN:
978-80-7510-510-3
Podobné jednotky
Kulinární dědictví Čech, Moravy a Slezska : tematická výběrová encyklopedie /
Vydáno: (2022)
Evoluce českého jídla /
Autor: Szabo, Christian, 1985-
Vydáno: (2024)
Histoire de l'alimentation : de la préhistoire à nos jours /
Vydáno: (2021)
Kulinární kultura Slezska a střední Evropy : východiska, metody, interdisciplinarita /
Autor: Korbelářová, Irena, 1963-
Vydáno: (2015)
Ī geusī tīs mnīmīs : anamnīseis kai exomologīseis enos kritikou estiatoriōn /
Autor: Epikouros
Vydáno: (2014)
×
Načítá se...