Bier verstehen : Sorten, Verkostung, Rezepte /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Brücklmeier, Jan (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:Němčina
Vydáno: Stuttgart : Ulmer, [2018]
Témata:
LEADER 01612nam a22004217i 4500
001 MUB01006514900
003 CZ BrMU
005 20230208103725.0
008 230125t20182018gw ||||| |||||||||||ger d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2023-04-17 
020 |a 978-3-8186-1345-7 
040 |a BOD001  |b cze  |e rda 
072 7 |a 663  |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663.4  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
100 1 |a Brücklmeier, Jan  |4 aut 
245 1 0 |a Bier verstehen :  |b Sorten, Verkostung, Rezepte /  |c Jan Brücklmeier 
264 1 |a Stuttgart :  |b Ulmer,  |c [2018] 
264 4 |c ©2018 
300 |a 402 stran :  |b ilustrace (převážně barevné) 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
650 0 7 |a pivo  |7 ph137949  |2 czenas 
650 0 7 |a pivovarnictví  |7 ph115731  |2 czenas 
650 0 9 |a beer  |2 eczenas 
650 0 9 |a beer industry  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 9 |a handbooks and manuals  |2 eczenas 
CAT |a RENATA  |b 02  |c 20230125  |l MUB01  |h 1336 
CAT |a PUCALKOVA  |b 02  |c 20230206  |l MUB01  |h 1422 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20230208  |l MUB01  |h 1037 
CAT |c 20230417  |l MUB01  |h 1118 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2023-04-17 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - historicky ustav  |2 FFUHV  |b historický ústav  |3 6.9c-BRUE-2  |5 2572300829  |4 *--zakázka 2511  |8 20230125  |f 74  |f Měsíční  |r 20230125  |s grant3100 
AVA |a FIL50  |b FFUHV  |c historický ústav  |d 6.9c-BRUE-2  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j FFUHV