|
|
|
|
LEADER |
01612nam a22004217i 4500 |
001 |
MUB01006514900 |
003 |
CZ BrMU |
005 |
20230208103725.0 |
008 |
230125t20182018gw ||||| |||||||||||ger d |
STA |
|
|
|a POSLANO DO SKCR
|b 2023-04-17
|
020 |
|
|
|a 978-3-8186-1345-7
|
040 |
|
|
|a BOD001
|b cze
|e rda
|
072 |
|
7 |
|a 663
|x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
|2 Konspekt
|9 19
|
080 |
|
|
|a 663.4
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (035)
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Brücklmeier, Jan
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Bier verstehen :
|b Sorten, Verkostung, Rezepte /
|c Jan Brücklmeier
|
264 |
|
1 |
|a Stuttgart :
|b Ulmer,
|c [2018]
|
264 |
|
4 |
|c ©2018
|
300 |
|
|
|a 402 stran :
|b ilustrace (převážně barevné)
|
336 |
|
|
|a text
|b txt
|2 rdacontent
|
336 |
|
|
|a statický obraz
|b sti
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a bez média
|b n
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a svazek
|b nc
|2 rdacarrier
|
650 |
0 |
7 |
|a pivo
|7 ph137949
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a pivovarnictví
|7 ph115731
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a beer
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a beer industry
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a příručky
|7 fd133209
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a handbooks and manuals
|2 eczenas
|
CAT |
|
|
|a RENATA
|b 02
|c 20230125
|l MUB01
|h 1336
|
CAT |
|
|
|a PUCALKOVA
|b 02
|c 20230206
|l MUB01
|h 1422
|
CAT |
|
|
|a PTICHA
|b 02
|c 20230208
|l MUB01
|h 1037
|
CAT |
|
|
|c 20230417
|l MUB01
|h 1118
|
LOW |
|
|
|a POSLANO DO SKCR
|b 2023-04-17
|
994 |
- |
1 |
|l MUB01
|l MUB01
|m BOOK
|1 FF
|a FF - historicky ustav
|2 FFUHV
|b historický ústav
|3 6.9c-BRUE-2
|5 2572300829
|4 *--zakázka 2511
|8 20230125
|f 74
|f Měsíční
|r 20230125
|s grant3100
|
AVA |
|
|
|a FIL50
|b FFUHV
|c historický ústav
|d 6.9c-BRUE-2
|e available
|t K dispozici
|f 1
|g 0
|h N
|i 1
|j FFUHV
|