Handbook of imaging in pulmonary disease /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ghosh, Subha (Author)
Format: Book
Language:English
Published: Cham : Springer, [2021]
Subjects:
LEADER 01554nam a22004217i 4500
001 MUB01006508706
003 CZ BrMU
005 20221124070623.0
008 221003t20212021sz ||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2023-01-02 
020 |a 978-3-030-68164-7 
040 |a BOD002  |b cze  |e rda 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616.24  |2 MRF 
080 |a 616-073  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
100 1 |a Ghosh, Subha  |4 aut 
245 1 0 |a Handbook of imaging in pulmonary disease /  |c Subha Ghosh 
264 1 |a Cham :  |b Springer,  |c [2021] 
264 4 |c ©2021 
300 |a xii, 235 stran :  |b ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
650 0 7 |a plicní nemoci  |2 czmesh 
650 0 7 |a diagnostické zobrazovací metody  |7 ph134757  |2 czenas 
650 0 9 |a diagnostic imaging methods  |2 eczenas 
650 0 2 |a Lung Diseases 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20221003  |l MUB01  |h 0927 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20221123  |l MUB01  |h 0940 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20221124  |l MUB01  |h 0706 
CAT |c 20230102  |l MUB01  |h 1031 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2023-01-02 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.30-GHOS  |5 3147088287  |4 SIGNAL  |8 20221003  |f 70  |f Prezenční  |g 2022-1100  |r 20221122  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 613.30-GHOS  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j VV  |k 0