Přeskočit na obsah
Váš názor
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Food poisonig and food hygiene...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Food poisonig and food hygiene /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Hobbs, Betty C. 1911-2002
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Angličtina
Vydáno:
London :
Edward Arnold,
1974
Vydání:
Third edition
Témata:
alimentární intoxikace
alimentární infekce
hygiena potravin
food poisoning
food-borne infections
food hygiene
monografie
monographs
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Popis jednotky:
Obsahuje rejstřík
Fyzický popis:
ix, 308 stran : ilustrace
ISBN:
0-7131-4217-0
Podobné jednotky
Food-borne infections and intoxications /
Vydáno: (1969)
Alimentární infekce /
Autor: Vacek, Václav, 1929-2004
Vydáno: (2002)
Metody izolace a detekce alimentárních virů v potravinách a prostředí
Autor: Hrdý, Jakub
Vydáno: (2013)
Listerióza : bakalářská práce v oboru Výživa člověka
Autor: Nešporová, Veronika, 1985-
Vydáno: (2008)
Parazitární rizika plynoucí z potravní adaptace vybraných mobilních společností
Autor: Benýšková, Anna
Vydáno: (2015)
×
Načítá se...