Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Dictionary of nutrition and fo...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Dictionary of nutrition and food technology /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Bender, Arnold E. 1918-1999
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Angličtina
Vydáno:
London :
Butterworths,
1965
Vydání:
Second edition
Témata:
výživa člověka
potravinářská technologie
human nutrition
food technology
slovníky
dictionaries
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
viii, 221 stran
Podobné jednotky
Chemie potravin 1 /
Autor: Velíšek, Jan, 1946-
Vydáno: (2002)
Chemie potravin 2 /
Autor: Velíšek, Jan, 1946-
Vydáno: (2002)
Základy potravinárskych technológií : spracovanie rastlinných a živočišných surovín cereálne a fermentačné technológie uchovávanie, hygiena a ekológia potravín /
Vydáno: (1996)
Chemie potravin 3 /
Autor: Velíšek, Jan, 1946-
Vydáno: (2002)
Food technology /
Autor: Prescott, Samuel Cate, 1872-1962, a další
Vydáno: (1937)
×
Načítá se...