|
|
|
|
LEADER |
01827nam a22004457i 4500 |
001 |
MUB01006483991 |
003 |
CZ BrMU |
005 |
20210622112322.0 |
008 |
210622s1974 xr ||||| |||||||||||cze d |
STA |
|
|
|a POSLANO DO SKCR
|b 2021-09-19
|
015 |
|
|
|a cnb000462081
|z cnb000280168
|
040 |
|
|
|a BOD002
|b cze
|e rda
|
072 |
|
7 |
|a 641
|x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
|2 Konspekt
|9 19
|
080 |
|
|
|a 635.1/.8
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (083.12)
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Vlachová, Libuše
|7 jk01150037
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Zelenina v kuchyni celého světa /
|c Libuše vlachová, František Raboch
|
250 |
|
|
|a Druhé vydání
|
264 |
|
1 |
|a Praha :
|b Státní zemědělské nakladatelství,
|c 1974
|
300 |
|
|
|a 398 stran :
|b ilustrace
|
336 |
|
|
|a text
|b txt
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a bez média
|b n
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a svazek
|b nc
|2 rdacarrier
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii, věcný rejstřík a seznam předpisů národních kuchyní
|
650 |
0 |
7 |
|a zelenina
|7 ph116750
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a kuchařské recepty
|7 ph939289
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a vegetables
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a cooking recipes
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a kolektivní monografie
|7 fd501537
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a collective monographs
|2 eczenas
|
700 |
1 |
|
|a Raboch, František,
|d 1900-1984
|7 jz8600862
|4 aut
|
CAT |
|
|
|a VASICKOVA
|b 02
|c 20210622
|l MUB01
|h 1118
|
CAT |
|
|
|a VASICKOVA
|b 02
|c 20210622
|l MUB01
|h 1121
|
CAT |
|
|
|a VASICKOVA
|b 02
|c 20210622
|l MUB01
|h 1123
|
CAT |
|
|
|c 20210919
|l MUB01
|h 1453
|
CAT |
|
|
|c 20210927
|l MUB01
|h 0449
|
LOW |
|
|
|a POSLANO DO SKCR
|b 2021-09-19
|
994 |
- |
1 |
|l MUB01
|l MUB01
|m BOOK
|1 KUK
|a Knihovna univ. kampusu
|2 SKLAD
|b KUK - sklad
|3 I-34853
|6 74/1869
|5 3147R55078
|4 DPČ: 74/25, DISP.: PLH
|8 20210622
|f 71
|f Prezenční SKLAD
|r 00000001
|s retro
|
AVA |
|
|
|a MED50
|b KUK
|c KUK - sklad
|d I-34853
|e available
|t K dispozici
|f 1
|g 0
|h N
|i 0
|j SKLAD
|