Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Receptury teplých pokrmů /
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Receptury teplých pokrmů /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři:
Syrový, František
(Autor)
,
Nestával, Antonín, 1922-1985
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
Praha :
Merkur,
1983
Vydání:
3. upravené a doplněné vydání
Témata:
kuchařské recepty
teplá jídla
cooking recipes
hot dishes
kolektivní monografie
collective monographs
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Popis jednotky:
Norma ČSN 3099 - Hydina zabitá ve slovenštině
Fyzický popis:
699 stran
Podobné jednotky
Receptury teplých pokrmů /
Autor: Syrový, František, a další
Vydáno: (1979)
Zelenina a ovocie v našej kuchyni : 463 osvedčených predpisov /
Vydáno: (1960)
Se sklenkou v ruce /
Autor: Pinka, Karel, 1922-, a další
Vydáno: (1986)
Zelenina v kuchyni celého světa /
Autor: Vlachová, Libuše, a další
Vydáno: (1974)
Indian accent restaurant cookbook /
Autor: Mehrotra, Manish, 1974-
Vydáno: (2016)
×
Načítá se...