|
|
|
|
LEADER |
01952ntm a22004577i 4500 |
001 |
MUB01006474653 |
003 |
CZ BrMU |
005 |
20201130075119.0 |
008 |
201130s2003 xr ||||| |||||||||||cze d |
STA |
|
|
|a POSLANO DO SKCR
|b 2021-01-11
|
040 |
|
|
|a BOD002
|b cze
|e rda
|
072 |
|
7 |
|a 613
|x Hygiena. Lidské zdraví
|2 Konspekt
|9 14
|
080 |
|
|
|a 613.2.099
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Šimková, Kateřina
|* [absolvent LF MU]
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Alimentární enterotoxikózy /
|c Kateřina Šimková
|
264 |
|
0 |
|c 2003
|
300 |
|
|
|a 55 listů
|
336 |
|
|
|a text
|b txt
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a bez média
|b n
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a svazek
|b nc
|2 rdacarrier
|
500 |
|
|
|a Vedoucí práce: Miroslava Zavřelová
|
502 |
|
|
|a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Lékařská fakulta, 2003
|
650 |
0 |
7 |
|a nemoci přenášené potravou
|x diagnóza
|2 czmesh
|
650 |
0 |
7 |
|a nemoci přenášené potravou
|x epidemiologie
|2 czmesh
|
650 |
0 |
7 |
|a nemoci přenášené potravou
|x prevence a kontrola
|2 czmesh
|
650 |
0 |
7 |
|a systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů
|x metody
|2 czmesh
|
650 |
0 |
2 |
|a Foodborne Diseases
|
650 |
0 |
2 |
|a Hazard Analysis and Critical Control Points
|
655 |
|
7 |
|a bakalářské práce
|7 fd132403
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a bachelor's theses
|2 eczenas
|
700 |
1 |
|
|a Zavřelová, Miroslava,
|d 1954-
|7 xx0079437
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Masarykova univerzita.
|b Lékařská fakulta
|7 kn20010709277
|4 dgg
|
CAT |
|
|
|a GREGROVA
|b 02
|c 20201130
|l MUB01
|h 0751
|
CAT |
|
|
|c 20210111
|l MUB01
|h 1220
|
CAT |
|
|
|c 20210614
|l MUB01
|h 1039
|
CAT |
|
|
|c 20210614
|l MUB01
|h 2024
|
CAT |
|
|
|a BATCH
|b 00
|c 20210724
|l MUB01
|h 1321
|
LOW |
|
|
|a POSLANO DO SKCR
|b 2021-01-11
|
994 |
- |
1 |
|l MUB01
|l MUB01
|m VYSPR
|1 KUK
|a Knihovna univ. kampusu
|2 SKLAD
|b KUK - sklad
|3 LF-K-17094
|6 3147084005
|5 3147084005
|8 20201130
|f 71
|f Prezenční SKLAD
|r 20201130
|s převod
|
AVA |
|
|
|a MED50
|b KUK
|c KUK - sklad
|d LF-K-17094
|e available
|t K dispozici
|f 1
|g 0
|h N
|i 0
|j SKLAD
|