LEADER 01952ntm a22004577i 4500
001 MUB01006474653
003 CZ BrMU
005 20201130075119.0
008 201130s2003 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-01-11 
040 |a BOD002  |b cze  |e rda 
072 7 |a 613  |x Hygiena. Lidské zdraví  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 613.2.099  |2 MRF 
100 1 |a Šimková, Kateřina  |* [absolvent LF MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Alimentární enterotoxikózy /  |c Kateřina Šimková 
264 0 |c 2003 
300 |a 55 listů 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Vedoucí práce: Miroslava Zavřelová 
502 |a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Lékařská fakulta, 2003 
650 0 7 |a nemoci přenášené potravou  |x diagnóza  |2 czmesh 
650 0 7 |a nemoci přenášené potravou  |x epidemiologie  |2 czmesh 
650 0 7 |a nemoci přenášené potravou  |x prevence a kontrola  |2 czmesh 
650 0 7 |a systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů  |x metody  |2 czmesh 
650 0 2 |a Foodborne Diseases 
650 0 2 |a Hazard Analysis and Critical Control Points 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
655 9 |a bachelor's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Zavřelová, Miroslava,  |d 1954-  |7 xx0079437  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Lékařská fakulta  |7 kn20010709277  |4 dgg 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20201130  |l MUB01  |h 0751 
CAT |c 20210111  |l MUB01  |h 1220 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1039 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2024 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1321 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-01-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 LF-K-17094  |6 3147084005  |5 3147084005  |8 20201130  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20201130  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d LF-K-17094  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD