Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Epidemiologická problematika s...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Epidemiologická problematika stravování v nemocnicích /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Kopecká, Kateřina
(Autor práce)
Další autoři:
Kolářová, Marie, 1949-
(Vedoucí práce)
Typ dokumentu:
VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
1999
Témata:
alimentární intoxikace
infekce spojené se zdravotní péčí
kontaminace potravin
nemoci přenášené potravou
>
mikrobiologie
nemocniční stravování
stravovací služby nemocnice
Cross Infection
food poisoning
Foodborne Diseases
Food Contamination
Food Service, Hospital
bakalářské práce
bachelor's theses
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Popis jednotky:
Vedoucí práce: Marie Kolářová
Fyzický popis:
33 listů, 8 nečíslovaných listů příloh
Podobné jednotky
Nemocniční stravování - mikrobiologicky bezpečná příprava stravy /
Autor: Dytrychová, Jana
Vydáno: (2002)
Epidemiologicky rizikové potraviny: domácí versus kupované /
Autor: Raidová, Simone
Vydáno: (2019)
Food poisonig and food hygiene /
Autor: Hobbs, Betty C. 1911-2002
Vydáno: (1974)
Metody izolace a detekce alimentárních virů v potravinách a prostředí
Autor: Hrdý, Jakub
Vydáno: (2013)
Alimentární nákazy: znalosti, zkušenosti, vnímání rizik a preventabilní chování /
Autor: Hájková, Jana
Vydáno: (2018)
×
Načítá se...