Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Mléko. Kysané mléčné výrobky a...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Mléko. Kysané mléčné výrobky a jejich dieteticko-terapeutické účinky /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Illa, Petr, 1981-
(Autor práce)
Další autoři:
Bulková, Věra
(Vedoucí práce)
Typ dokumentu:
VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
2004
Témata:
kysané mléčné výrobky
mateřské mléko
>
chemie
mléko
>
chemie
probiotika
>
terapeutické užití
výživa člověka
fermented dairy products
human nutrition
Milk
Milk, Human
Probiotics
bakalářské práce
bachelor's theses
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Popis jednotky:
Vedoucí práce: Věra Bulková
Fyzický popis:
48, 15 listů
Podobné jednotky
Mléko - přítel nebo nepřítel : jak postupovat při nesnášenlivosti mléka /
Autor: Kohout, Pavel, 1962-, a další
Vydáno: (2016)
Chemie a biologie mléka a mléčných výrobků : příručka pro studující mlékařství, zemědělství, lékařství, zvěrolékařství, chemie a pro praxi /
Autor: Mrtvý, František, 1879-1940
Vydáno: (1922)
Chemie mléka a mléčných výrobků.
Autor: Laxa, Otakar, 1874-1961
Vydáno: (1928)
Mlékařství.
Autor: Prokš, Josef, 1892-1974
Vydáno: (1964)
Tabulky látkového složení mléka a mléčných výrobků /
Autor: Drbohlav, Jan, a další
Vydáno: (2001)
×
Načítá se...