Krause and Mahan's food & the nutrition care process /
Uloženo v:
Hlavní autoři: | , |
---|---|
Typ dokumentu: | Kniha |
Jazyk: | Angličtina |
Vydáno: |
St. Louis, Missouri :
Elsevier,
[2021]
|
Vydání: | 15th edition |
Témata: |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dlouhodobá do 2027-07-01 |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - dlouhodobé | 3147083784 | |||
Dostupné Prezenční |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - volný výběr | 611.37-RAYM | 3147086352 | ||
Dostupné Měsíční |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - volný výběr | 611.37-RAYM | 3147086353 |