Vnímáš to? /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Howie, Rhonda (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Plzeň : Fraus, 2008
Edition:1. vydání
Series:Čti+ (Fraus) ; svazek 3
Subjects:
LEADER 02337cam a22006497i 4500
001 MUB01006462432
003 CZ BrMU
005 20200417105357.0
008 200415s2008 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-09-21 
015 |a cnb001824265 
020 |a 978-80-7238-799-1  |q (brožováno) 
035 |a (OCoLC)316299108 
035 |a (CZ-PrNK)nkc20081824265 
040 |a OLA001  |b cze  |e rda  |d ABA001  |d BOD003 
041 1 |a cze  |h eng 
072 7 |a 612  |x Fyziologie člověka a srovnávací fyziologie  |2 Konspekt  |9 14 
072 7 |a 0/9-053.2  |x Literatura pro děti a mládež (naučná)  |2 Konspekt  |9 26 
080 |a 612.84/.88  |2 MRF 
080 |a 159.93  |2 MRF 
080 |a (0.053.2)  |2 MRF 
080 |a (076.1)  |2 MRF 
100 1 |a Howie, Rhonda  |7 mzk2008486241  |4 aut 
245 1 0 |a Vnímáš to? /  |c autor: Rhonda Howie 
250 |a 1. vydání 
264 1 |a Plzeň :  |b Fraus,  |c 2008 
300 |a 16 stran :  |b barevné ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Čti+ ;  |v svazek 3 
500 |a Přeloženo z angličtiny? 
500 |a Název z obálky 
500 |a Terminologický slovník 
500 |a Obsahuje rejstřík 
521 8 |a Určeno pro děti 7-9 let 
650 0 7 |a smyslové vnímání  |7 ph116195  |2 czenas 
650 0 7 |a smysly  |7 ph135035  |2 czenas 
650 0 9 |a senses and sensation  |2 eczenas 
650 0 9 |a senses  |2 eczenas 
655 7 |a publikace pro děti  |7 fd133156  |2 czenas 
655 7 |a pracovní sešity  |7 fd133116  |2 czenas 
655 9 |a children's literature  |2 eczenas 
655 9 |a activity books  |2 eczenas 
830 0 |a Čti+ (Fraus) ;  |v svazek 3 
CAT |a PELOUSKOVA  |b 02  |c 20200415  |l MUB01  |h 1131 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20200417  |l MUB01  |h 1053 
CAT |c 20200921  |l MUB01  |h 1101 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1037 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2022 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1317 
SID |a Z39  |b JIB-01-Z 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-09-21 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KSUT  |b ÚK - suterén  |3 B-M-ČTI  |5 3201105359  |8 20200415  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20200415 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - suterén  |d B-M-ČTI  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 0  |j KSUT