Krajina! : průchod okolím v příkladech /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sádlo, Jiří, 1958- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Kodudek, 2019
Subjects:
LEADER 02595cam a22006017i 4500
001 MUB01006460511
003 CZ BrMU
005 20200306111247.0
008 200220s2019 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-04-14 
015 |a cnb003178728 
020 |a 978-80-906311-5-1 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD003  |e rda 
072 7 |a 502  |x Životní prostředí a jeho ochrana  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 911.53  |2 MRF 
080 |a 502.5  |2 MRF 
080 |a (0:82-4)  |2 MRF 
100 1 |a Sádlo, Jiří,  |d 1958-  |7 xx0008592  |4 aut 
245 1 0 |a Krajina! :  |b průchod okolím v příkladech /  |c Jiří Sádlo 
246 3 0 |a Krajina! 
264 1 |a Praha :  |b Kodudek,  |c 2019 
300 |a 222 stran :  |b ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
650 0 7 |a kulturní krajina  |7 ph122025  |x filozofické aspekty  |2 czenas 
650 0 7 |a kulturní krajina  |7 ph122025  |x environmentální aspekty  |2 czenas 
650 0 7 |a krajinná ekologie  |7 ph115007  |2 czenas 
650 0 7 |a krajina  |7 ph115006  |2 czenas 
650 0 9 |a cultural landscape  |x philosophical aspects  |2 eczenas 
650 0 9 |a cultural landscape  |x environmental aspects  |2 eczenas 
650 0 9 |a landscape ecology  |2 eczenas 
650 0 9 |a landscape  |2 eczenas 
655 7 |a eseje  |7 fd132213  |2 czenas 
655 9 |a essays  |2 eczenas 
CAT |a SVERAKOVA  |b 02  |c 20200220  |l MUB01  |h 1432 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20200224  |l MUB01  |h 1053 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20200302  |l MUB01  |h 1115 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20200302  |l MUB01  |h 1406 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20200302  |l MUB01  |h 1414 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20200302  |l MUB01  |h 1439 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20200302  |l MUB01  |h 1439 
CAT |a PELOUSKOVA  |b 02  |c 20200306  |l MUB01  |h 1109 
CAT |a PELOUSKOVA  |b 02  |c 20200306  |l MUB01  |h 1112 
CAT |c 20200414  |l MUB01  |h 0951 
CAT |c 20200420  |l MUB01  |h 0455 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-04-14 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 PELIK  |b Pelikán  |3 L2-1856  |5 4240787527  |8 20210312  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20201221  |s grant 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 L2-1856  |5 4240785828  |8 20200220  |f 74  |f Měsíční  |r 20200220  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 552SÁDL  |5 3201104675  |8 20200306  |f 74  |f Měsíční  |r 20200306 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 1. podlaží  |d 552SÁDL  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j K1P 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Pelikán  |d L2-1856  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 1  |h N  |i 4  |j PELIK