Záhada rozumu /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Mercier, Hugo (Author), Sperber, Dan, 1942- (Author)
Other Authors: Sečkař, Marek, 1973- (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Brno : Host, 2019
Edition:První vydání
Subjects:
LEADER 02502nam a22006737i 4500
001 MUB01006459314
003 CZ BrMU
005 20200302081438.0
008 200129s2019 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-04-14 
015 |a cnb003115975 
020 |a 978-80-7577-635-8 
040 |a BOD001  |b cze  |e rda 
041 1 |a cze  |h eng 
072 7 |a 165  |x Teorie poznání. Epistemologie  |2 Konspekt  |9 5 
080 |a 159.955  |2 MRF 
080 |a 159.9  |2 MRF 
080 |a 101  |2 MRF 
080 |a 165.192  |2 MRF 
080 |a 165.172  |2 MRF 
080 |a 165.194  |2 MRF 
080 |a 159.95:165.194  |2 MRF 
080 |a (049)  |2 MRF 
100 1 |a Mercier, Hugo  |7 hka2018995615  |4 aut 
240 1 0 |a Enigma of Reason.  |l Česky 
245 1 0 |a Záhada rozumu /  |c Hugo Mercier, Dan Sperber ; z anglického originálu The enigma of reason ... přeložil Marek Sečkař 
250 |a První vydání 
264 1 |a Brno :  |b Host,  |c 2019 
300 |a 431 stran :  |b ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
650 0 7 |a rozum  |7 ph198708  |x psychologické pojetí  |2 czenas 
650 0 7 |a rozum  |7 ph198708  |x filozofické pojetí  |2 czenas 
650 0 7 |a rozumové poznání  |7 ph125273  |2 czenas 
650 0 7 |a racionalita  |7 ph124965  |2 czenas 
650 0 7 |a kognitivní věda  |7 ph121697  |2 czenas 
650 0 7 |a kognitivní psychologie  |7 ph121696  |2 czenas 
650 0 9 |a reason  |x psychological approach  |2 eczenas 
650 0 9 |a reason  |x philosophical approach  |2 eczenas 
650 0 9 |a rational knowledge  |2 eczenas 
650 0 9 |a rationality  |2 eczenas 
650 0 9 |a cognitive science  |2 eczenas 
650 0 9 |a cognitive psychology  |2 eczenas 
655 7 |a pojednání  |7 fd133056  |2 czenas 
655 9 |a essays  |2 eczenas 
700 1 |a Sperber, Dan,  |d 1942-  |7 jo2013767333  |4 aut 
700 1 |a Sečkař, Marek,  |d 1973-  |7 jx20050620011  |4 trl 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20200129  |l MUB01  |h 1422 
CAT |a SVOBODOVA  |b 02  |c 20200204  |l MUB01  |h 0822 
CAT |a CERVINKOVA  |b 02  |c 20200210  |l MUB01  |h 0948 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20200302  |l MUB01  |h 0814 
CAT |c 20200414  |l MUB01  |h 0950 
CAT |c 20200420  |l MUB01  |h 0454 
M54 |a 165 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-04-14 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 165-MERC1-1  |5 2572000868  |4 *  |8 20200129  |f 74  |f Měsíční  |r 20200129  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 165-MERC1-1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j VYBER