Noční práce /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Topol, Jáchym, 1962- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Tort, 2017
Edition:Vydání druhé, upravené
Subjects:
LEADER 01404nam a22003857i 4500
001 MUB01006457302
003 CZ BrMU
005 20200106135652.0
008 191216s2017 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-01-13 
015 |a cnb002982306 
020 |a 978-80-7215-546-0  |z 978-80-7215-542-2 
040 |a BOD001  |b cze  |e rda 
072 7 |a 821.162.3-3  |x Česká próza  |2 Konspekt  |9 25 
080 |a 821.162.3-31  |2 MRF 
100 1 |a Topol, Jáchym,  |d 1962-  |7 jn19990209928  |4 aut 
245 1 0 |a Noční práce /  |c Jáchym Topol 
250 |a Vydání druhé, upravené 
264 1 |a Praha :  |b Tort,  |c 2017 
300 |a 215 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
655 7 |a české romány  |7 fd133974  |2 czenas 
655 9 |a Czech fiction  |2 eczenas 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20191216  |l MUB01  |h 0916 
CAT |a HOLOUBKOVA  |b 02  |c 20191217  |l MUB01  |h 1033 
CAT |a CERVINKOVA  |b 02  |c 20200106  |l MUB01  |h 1356 
CAT |c 20200113  |l MUB01  |h 1011 
CAT |c 20200227  |l MUB01  |h 0018 
M54 |a 885.0 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-01-13 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 885.0-TOPO2-17  |5 2571911733  |4 *  |8 20191216  |f 74  |f Měsíční  |r 20191216  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 885.0-TOPO2-17  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j VYBER