Smyčcový kvartet : partitura a hlasy /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Martinů, Bohuslav, 1890-1959 (Composer)
Format: Musical Score
Language:No linguistic content
Published: Praha : Panton, 1973
Edition:1. vydání
Subjects:
Cover Image
LEADER 01507ncm a22003737i 4500
001 MUB01006456502
003 CZ BrMU
005 20191204155122.0
008 191204s1973 xr ||||| |||||||||||zxx d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-01-13 
040 |a BOD001  |b cze  |e rda 
041 1 |g cze  |g rus  |g ger  |g eng 
072 7 |a 787  |x Hudba pro strunné a smyčcové nástroje  |2 Konspekt  |9 9 
080 |a 78.089.6.087  |2 MRF 
100 1 |a Martinů, Bohuslav,  |d 1890-1959  |7 jk01080381  |4 cmp 
240 1 0 |a Kvartety,  |m housle (2), viola, violoncello,  |n č. 1  |7 aun2007423345 
245 1 0 |a Smyčcový kvartet :  |b partitura a hlasy /  |c Bohuslav Martinů 
246 3 1 |a Quartetto d'archi :  |b partitura e parti 
250 |a 1. vydání 
264 1 |a Praha :  |b Panton,  |c 1973 
300 |a 1 partitura (64 stran), 4 hlasy (15, 15, 15, 15 stran) 
336 |a zápis hudby  |b ntm  |2 rdacontent 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
655 7 |a partitury a hlasy  |7 fd186702  |2 czenas 
655 9 |a scores and parts  |2 eczenas 
CAT |a CHARYPAR  |b 02  |c 20191204  |l MUB01  |h 1548 
CAT |a CHARYPAR  |b 02  |c 20191204  |l MUB01  |h 1551 
CAT |c 20200113  |l MUB01  |h 1010 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-01-13 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m HUDEB  |1 FF  |a FF - hudebni veda  |2 HUVED  |b hudební věda  |3 NX-301  |6 73-9019  |5 257R256525  |8 20191204  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
AVA |a FIL50  |b FFHUD  |c hudební věda  |d NX-301  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j HUVED