Moderní farmakoterapie v gynekologii a porodnictví /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Fait, Tomáš, 1971- (Author), Zikán, Michal, 1976- (Author), Mašata, Jaromír, 1969- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Maxdorf, [2019]
Edition:3. aktualizované a přepracované vydání
Series:Jessenius
Subjects:
LEADER 02565cam a2200637 i 4500
001 MUB01006456364
003 CZ BrMU
005 20200121110143.0
007 ta
008 190715t20192019xr a f 001 0 cze
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-04-14 
015 |a cnb003117741 
020 |a 978-80-7345-607-8  |q (brožováno) 
035 |a (OCoLC)1118995213 
035 |a (CZ-PrNK)nkc20193117741 
040 |a OLA001  |b cze  |d ABA001  |e rda  |d BOD002 
072 7 |a 618  |x Gynekologie. Porodnictví  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 618.1  |2 MRF 
080 |a 618.2  |2 MRF 
080 |a 616-08:615.2/.3  |2 MRF 
080 |a (048.8:082)  |2 MRF 
100 1 |a Fait, Tomáš,  |d 1971-  |7 xx0053331  |4 aut 
245 1 0 |a Moderní farmakoterapie v gynekologii a porodnictví /  |c Tomáš Fait, Michal Zikán, Jaromír Mašata a kolektiv 
250 |a 3. aktualizované a přepracované vydání 
264 1 |a Praha :  |b Maxdorf,  |c [2019] 
264 4 |c ©2019 
300 |a 623 stran :  |b ilustrace (převážně barevné) ;  |c 23 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Jessenius 
504 |a Obsahuje bibliografie, bibliografické odkazy a rejstřík 
650 0 7 |a farmakoterapie  |7 ph134781  |2 czenas 
650 0 7 |a gynekologie  |7 ph120631  |2 czenas 
650 0 7 |a porodnictví  |7 ph124365  |2 czenas 
650 0 9 |a gynecology  |2 eczenas 
650 0 9 |a obstetrics  |2 eczenas 
650 0 9 |a pharmacotherapy  |2 eczenas 
655 7 |a kolektivní monografie  |7 fd501537  |2 czenas 
655 9 |a collective monographs  |2 eczenas 
700 1 |a Zikán, Michal,  |d 1976-  |7 xx0096708  |4 aut 
700 1 |a Mašata, Jaromír,  |d 1969-  |7 mzk2004250988  |4 aut 
830 0 |a Jessenius 
CAT |a JUSTOVA  |b 02  |c 20191203  |l MUB01  |h 1535 
CAT |a JUSTOVA  |b 02  |c 20191203  |l MUB01  |h 1535 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20200121  |l MUB01  |h 1101 
CAT |c 20200414  |l MUB01  |h 0946 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1035 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2021 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1315 
SID |a Z39  |b JIB-01-Z 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-04-14 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.5-FAIT  |6 3147082241  |5 3147082241  |8 20200121  |f 70  |f Prezenční  |g 2019-1414  |r 20200121  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.5-FAIT  |6 3147082242  |5 3147082242  |8 20200121  |f 74  |f Měsíční  |g 2019-1414  |r 20200121  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 613.5-FAIT  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 3  |j VV