Rural communities : problems, methods and types of research /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Chiva, Isac, 1925-2012 (Author)
Format: Book
Language:English
Published: Paris : UNESCO, [1959]
Series:Reports and papers in the social sciences ; no. 10, 1958
Subjects:
Cover Image
LEADER 01579nam a22004097i 4500
001 MUB01006454800
003 CZ BrMU
005 20191115091706.0
008 191115t19591959fr ||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-01-13 
040 |a BOD001  |b cze  |e rda 
072 7 |a 316.33  |x Ekonomická sociologie. Sociologie institucí, lidských sídel a komunit  |2 Konspekt  |9 18 
080 |a 316.334.55  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
100 1 |a Chiva, Isac,  |d 1925-2012  |4 aut 
245 1 0 |a Rural communities :  |b problems, methods and types of research /  |c by I. Chiva 
264 1 |a Paris :  |b UNESCO,  |c [1959] 
264 4 |c ©1959 
300 |a 52 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Reports and papers in the social sciences ;  |v no. 10, 1958 
650 0 7 |a sociologie venkova  |7 ph125763  |2 czenas 
650 0 9 |a rural sociology  |2 eczenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
655 9 |a studies  |2 eczenas 
830 0 |a Reports and papers in the social sciences ;  |v no. 10, 1958 
CAT |a MARKETA  |b 02  |c 20191115  |l MUB01  |h 0917 
CAT |c 20200113  |l MUB01  |h 1009 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1035 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2021 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1314 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-01-13 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 A3-6788  |6 66-2689  |5 257R144970  |8 20191115  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d A3-6788  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD