Agile project management : the ultimate beginner's guide to learn agile project management step by step /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Turner, James (Author)
Format: Book
Language:English
Published: USA : CPSIA, 2018
Subjects:
LEADER 01828nam a22004217i 4500
001 MUB01006453578
003 CZ BrMU
005 20191105114724.0
008 191101s2018 xxu||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-01-13 
020 |a 978-1-7980-3319-7 
040 |a BOD022  |b cze  |e rda 
072 7 |a 005  |x Management. Řízení  |2 Konspekt  |9 4 
080 |a 005.8  |2 MRF 
080 |a 005.342  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
100 1 |a Turner, James  |4 aut 
245 1 0 |a Agile project management :  |b the ultimate beginner's guide to learn agile project management step by step /  |c James Turner 
264 1 |a USA :  |b CPSIA,  |c 2018 
300 |a vi, 139 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
650 0 7 |a projektový management  |7 ph115894  |2 czenas 
650 0 7 |a management inovací  |7 ph137812  |2 czenas 
650 0 9 |a project management  |2 eczenas 
650 0 9 |a innovation management  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
CAT |a PUTNOVA  |b 02  |c 20191101  |l MUB01  |h 1352 
CAT |a FUKSOVA  |b 02  |c 20191105  |l MUB01  |h 1147 
CAT |c 20200113  |l MUB01  |h 1008 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-01-13 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 ŘÍZ-1086  |5 4200481678  |8 20191101  |f 70  |f Prezenční  |g 268/19  |r 20191101 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 ŘÍZ-1086  |5 4200481679  |8 20191101  |f 74  |f Měsíční  |g 268/19  |r 20191101 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 ŘÍZ-1086  |5 4200481680  |8 20191101  |f 74  |f Měsíční  |g 268/19  |r 20191101 
AVA |a ECO50  |b ESF  |c volný výběr  |d ŘÍZ-1086  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 0  |h N  |i 3  |j VOLNY