Úskalí a komplikace při léčení zlomenin /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Wendsche, Peter, 1945- (Author), Veselý, Radek, 1972- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Galén, [2018]
Subjects:
LEADER 02047nam a22004937i 4500
001 MUB01006451802
003 CZ BrMU
005 20191202114730.0
008 191008t20182018xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-01-13 
015 |a cnb003074145 
020 |a 978-80-7492-393-7  |q (vázáno) 
040 |a BOD002  |b cze  |e rda 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616.71-001.5  |2 MRF 
100 1 |a Wendsche, Peter,  |d 1945-  |7 mzk2002103163  |4 aut 
245 1 0 |a Úskalí a komplikace při léčení zlomenin /  |c Peter Wendsche, Radek Veselý et al. 
264 1 |a Praha :  |b Galén,  |c [2018] 
264 4 |c ©2018 
300 |a xvii, 491 stran :  |b ilustrace ;  |c 28 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
650 0 7 |a fraktury kostí  |x komplikace  |2 czmesh 
650 0 7 |a fraktury páteře  |x terapie  |2 czmesh 
650 0 7 |a kosti a kostní tkáň  |x zranění  |2 czmesh 
650 0 2 |a Bone and Bones 
650 0 2 |a Fractures, Bone 
650 0 2 |a Spinal Fractures 
655 7 |a kolektivní monografie  |7 fd501537  |2 czenas 
655 9 |a collective monographs  |2 eczenas 
700 1 |a Veselý, Radek,  |d 1972-  |7 mzk2011673138  |4 aut 
CAT |a PELZOVA  |b 02  |c 20191008  |l MUB01  |h 1627 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20191202  |l MUB01  |h 1147 
CAT |c 20200113  |l MUB01  |h 1006 
CAT |c 20200227  |l MUB01  |h 0017 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1035 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2021 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1313 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-01-13 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.16-WEND  |6 3147081476  |5 3147081476  |8 20191202  |f 70  |f Prezenční  |g 2019-999  |r 20191202  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.16-WEND  |6 3147081477  |5 3147081477  |8 20191202  |f 74  |f Měsíční  |g 2019-999  |r 20191202  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 613.16-WEND  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 1  |h N  |i 2  |j VV