Splky v Mnichově Hradišti ve 2. polovině 19 století /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kovářová, Radka (Dissertant)
Other Authors: Malíř, Jiří, 1949- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2000
Subjects:
LEADER 02315ntm a22005417i 4500
001 MUB01006451654
003 CZ BrMU
005 20191112075118.0
008 191007s2000 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-01-13 
040 |a BOD001  |b cze  |e rda 
072 7 |a 94(437)  |x Dějiny Česka a Slovenska  |2 Konspekt  |9 8 
080 |a 061.2  |2 MRF 
080 |a 94(437.312)  |2 MRF 
080 |a 379.81/.84  |2 MRF 
080 |a 316.72/.75  |2 MRF 
080 |a (043)378.22  |2 MRF 
100 1 |a Kovářová, Radka  |* [absolvent FF MU, 2000, 2002]  |4 dis 
245 1 0 |a Splky v Mnichově Hradišti ve 2. polovině 19 století /  |c Radka Kovářová 
264 0 |c 2000 
300 |a 29 listů, 5 nečíslovaných listů příloh 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Vedoucí práce: Jiří Malíř 
502 |a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Filozofická fakulta, 2000 
648 7 |a 19. století  |7 ch460557  |2 czenas 
650 0 7 |a spolky  |7 ph125936  |z Česko  |y 19. století  |2 czenas 
650 0 7 |a zájmová činnost  |7 ph127722  |z Česko  |y 19. století  |2 czenas 
650 0 7 |a kultura a společnost  |7 ph122010  |z Česko  |y 19. století  |2 czenas 
650 0 9 |a associations  |z Czechia  |y 19th century  |2 eczenas 
650 0 9 |a leisure activities  |z Czechia  |y 19th century  |2 eczenas 
650 0 9 |a culture and society  |z Czechia  |y 19th century  |2 eczenas 
651 7 |a Mnichovo Hradiště (Česko)  |7 ge130046  |x dějiny  |y 19. století  |2 czenas 
651 9 |a Mnichovo Hradiště (Czechia)  |x history  |y 19th century  |2 eczenas 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
655 9 |a bachelor's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Malíř, Jiří,  |d 1949-  |7 jk01073274  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Historický ústav  |7 kn20010709453  |4 dgg 
CAT |a HANDL  |b 02  |c 20191007  |l MUB01  |h 1331 
CAT |a SVOBODOVA  |b 02  |c 20191101  |l MUB01  |h 0925 
CAT |a HANDL  |b 02  |c 20191112  |l MUB01  |h 0751 
CAT |c 20200113  |l MUB01  |h 1006 
M54 |a 943.71 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-01-13 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 D-19088  |5 2571908803  |8 20191008  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20191008 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d D-19088  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD