Arzach ; Hermetická garáž /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Moebius, 1938-2012 (Illustrator)
Other Authors: Podaný, Richard, 1962- (Translator), Moebius, 1938-2012.
Format: Book
Language:Czech
Published: [Praha] : Crew, 2019
Edition:První vydání
Subjects:
LEADER 02071cam a22005177i 4500
001 MUB01006449635
003 CZ BrMU
005 20200403143147.0
008 190909s2019 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-01-13 
015 |a cnb003099248 
020 |a 978-80-7449-702-5 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD114  |e rda 
041 1 |a cze  |h fre 
072 7 |a 741.52  |x Komiksy. Komiksové adaptace  |2 Konspekt  |9 21 
080 |a 821.133.1-32  |2 MRF 
080 |a 741.52(0:82-321.9)  |2 MRF 
100 0 |a Moebius,  |d 1938-2012  |7 mzk2006368413  |4 aut  |4 ill 
245 1 0 |a Arzach ;  |b Hermetická garáž /  |c Moebius ; z francouzského originálu Arzach, Le garage hermetique ... přeložil Richard Podaný 
250 |a První vydání 
264 1 |a [Praha] :  |b Crew,  |c 2019 
300 |a 158 stran :  |b ilustrace (některé barevné) 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
655 7 |a francouzské příběhy  |7 fd184214  |2 czenas 
655 7 |a sci-fi komiksy  |7 fd1057483  |2 czenas 
655 9 |a French stories  |2 eczenas 
655 9 |a science fiction comics  |2 eczenas 
700 1 |a Podaný, Richard,  |d 1962-  |7 mzk2003183236  |4 trl 
700 0 2 |a Moebius,  |d 1938-2012.  |t Arzach.  |l Česky 
700 0 2 |a Moebius,  |d 1938-2012.  |t Garage hermetique.  |l Česky 
740 0 2 |a Hermetická garáž 
CAT |a RENATA  |b 02  |c 20190910  |l MUB01  |h 0826 
CAT |a HOLOUBKOVA  |b 02  |c 20191030  |l MUB01  |h 1424 
CAT |a BART  |b 02  |c 20191106  |l MUB01  |h 1316 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20200112  |l MUB01  |h 2104 
CAT |c 20200113  |l MUB01  |h 1005 
CAT |c 20200227  |l MUB01  |h 0016 
CAT |a HOLOUBKOVA  |b 02  |c 20200403  |l MUB01  |h 1431 
M54 |a 840 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-01-13 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 840-MOEB1-2  |5 2571907898  |4 *--zakázka 1142  |8 20190910  |f 74  |f Měsíční  |r 20190910  |s grant1610 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 840-MOEB1-2  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j VYBER