Přeskočit na obsah
  • Váš účet
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich stránkách.
  • Pokročilé vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání
  • Filtr e-prezenčka
  • Fysiologie chuti /
  • Popis
  • Citace.com
  • Citace.com

  • Poslat emailem
  • Exportovat záznam
    • Exportovat do RefWorks
    • Exportovat do EndNoteWeb
    • Exportovat do EndNote
    • Exportovat do MARC
    • Exportovat do MARCXML
    • Exportovat do RDF
    • Exportovat do BibTeX
    • Exportovat do RIS
  • Do oblíbených

Fysiologie chuti /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 (Autor)
Další autoři: Bureš, Karel, 1909-2000 (Překladatel), Břenek, Josef, 1892-1944 (Autor úvodu atd.)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:Čeština
Vydáno: V Praze : Hotelier, 1927
Edice:Knihovna časopisu Hotelier ; svazek 4.
Témata:
gastronomie > filozofické aspekty
chuť
výživa člověka > fyziologické aspekty
gastronomy > philosophical aspects
human nutrition > physiological aspects
taste
pojednání
essays
Obálka Obsah Přejít na ObalkyKnih.cz
  • Jednotky
  • Popis
  • MARC21
Popis
Fyzický popis:xxi, 261 stran

Podobné jednotky

  • Theorien des Essens /
    Vydáno: (2017)
  • The culinary handbook : the most complete and serviceable reference book to things culinary ever published /
    Autor: Fellows, Charles
    Vydáno: (1904)
  • Pyré : magazín ochutiach, farbách, vôňach a tvárach
    Vydáno: (2013)
  • Ī geusī tīs mnīmīs : anamnīseis kai exomologīseis enos kritikou estiatoriōn /
    Autor: Epikouros
    Vydáno: (2014)
  • Jídlo : dějiny chuti /
    Vydáno: (2008)

Možnosti vyhledávání

  • Historie vyhledávání
  • Abecední procházení
  • Nové tituly v katalogu

Objevte více

  • Portál elektronických zdrojů MU
  • Discovery.muni
  • Databáze závěrečných prací (IS MU)
  • Knihovny MU

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
  • Registrace do knihovny
  • Návod k E-prezenčce
  • Ochrana osobních údajů
© 2019 Masarykova univerzita
kic_admins zavinac | at ics tecka | dot muni tecka | dot cz | Cookies
Logo Ústavu výpočetní techniky
Načítá se...