Biogeneza fibrilární stěnové komponenty protoplastů kvasinek /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kopecká, Marie, 1943- (Dissertant)
Other Authors: Nečas, Oldřich, 1925- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1975
Subjects:
Cover Image
LEADER 01784ntm a22004337i 4500
001 MUB01006444883
003 CZ BrMU
005 20190617110542.0
008 190617s1975 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-10-29 
040 |a BOD002  |b cze  |e rda 
072 7 |a 57/59  |x Biologické vědy  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 582.282.23  |2 MRF 
080 |a 577.12  |2 MRF 
100 1 |a Kopecká, Marie,  |d 1943-  |7 jx20050105014  |4 dis 
245 1 0 |a Biogeneza fibrilární stěnové komponenty protoplastů kvasinek /  |c Marie Kopecká 
264 0 |c 1975 
300 |a 180 listů +  |e 1 fotografická dokumentace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Vedoucí práce: O. Nečas 
502 |a Disertace (CSc.)--Univerzita J.E. Purkyně, Lékařská fakulta, 1975 
650 0 7 |a kvasinky  |2 czmesh 
650 0 7 |a protoplasty  |x ultrastruktura  |2 czmesh 
650 0 7 |a glukany  |x biosyntéza  |2 czmesh 
650 0 2 |a Yeasts 
650 0 2 |a Protoplasts 
650 0 2 |a Glucans 
655 7 |a kandidátské disertace  |7 fd186736  |2 czenas 
655 9 |a postgraduate dissertations  |2 eczenas 
700 1 |a Nečas, Oldřich,  |d 1925-  |7 jk01082839  |4 ths 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Lékařská fakulta  |7 kn20010709348  |4 dgg 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20190617  |l MUB01  |h 1105 
CAT |c 20191029  |l MUB01  |h 1052 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-10-29 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 LF-K-16608  |6 3147080139  |5 3147080139  |4 přivázána fotografická dokumentace - 88 černobílých fotografií  |8 20190617  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20190617  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d LF-K-16608  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD