Tři pastorely : 4 zobcové flétny a klavír : partitura a hlasy /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Faltus, Leoš, 1937- (Composer)
Format: Musical Score
Language:No linguistic content
Published: Praha : Panton, 1973
Edition:1. vydání
Subjects:
Cover Image
LEADER 01281ncm a22003257i 4500
001 MUB01006436728
003 CZ BrMU
005 20190206152443.0
008 190206s1973 xr ||||| |||||||||||zxx d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-03-11 
040 |a BOD001  |b cze  |e rda 
072 7 |a 788  |x Hudba pro dechové nástroje  |2 Konspekt  |9 9 
080 |a 78.089.6.087  |2 MRF 
100 1 |a Faltus, Leoš,  |d 1937-  |7 jn19981001032  |4 cmp 
240 1 0 |a Pastorely,  |m zobcová flétna (4), klavír 
245 1 0 |a Tři pastorely :  |b 4 zobcové flétny a klavír : partitura a hlasy /  |c Leoš Faltus 
250 |a 1. vydání 
264 1 |a Praha :  |b Panton,  |c 1973 
300 |a 1 partitura (28 stran), 3 hlasy (8, 4, 4 strany) 
336 |a zápis hudby  |b ntm  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
655 7 |a partitury  |7 fd185981  |2 czenas 
655 9 |a scores  |2 eczenas 
CAT |a CHARYPAR  |b 02  |c 20190206  |l MUB01  |h 1524 
CAT |c 20190311  |l MUB01  |h 1021 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-03-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m HUDEB  |1 FF  |a FF - hudebni veda  |2 HUVED  |b hudební věda  |3 N-420  |6 75-1084  |5 257R256170  |8 20190206  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
AVA |a FIL50  |b FFHUD  |c hudební věda  |d N-420  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j HUVED