Sport a doping /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nekola, Jaroslav, 1940- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Olympia, 2018
Edition:Vydání druhé, přepracované, v nakladatelství Olympia první
Subjects:
LEADER 02456nam a22005537i 4500
001 MUB01006432059
003 CZ BrMU
005 20190117091505.0
008 181127s2018 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-03-11 
015 |a cnb003065034 
020 |a 978-80-7376-539-2 
040 |a BOD032  |b cze  |e rda 
072 7 |a 796  |x Sport. Hry. Tělesná cvičení  |2 Konspekt  |9 20 
080 |a 796.015.86:615.035.3  |2 MRF 
080 |a 796/799  |2 MRF 
100 1 |a Nekola, Jaroslav,  |d 1940-  |7 xx0017087  |4 aut 
245 1 0 |a Sport a doping /  |c Jaroslav Nekola 
250 |a Vydání druhé, přepracované, v nakladatelství Olympia první 
264 1 |a Praha :  |b Olympia,  |c 2018 
300 |a 175 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
650 0 7 |a doping  |7 ph119562  |2 czenas 
650 0 7 |a sport  |7 ph116248  |2 czenas 
650 0 9 |a doping in sports  |2 eczenas 
650 0 9 |a sport  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 7 |a e-prezenčka  |2 CZ-BrMU 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
CAT |a STODULKOVA  |b 02  |c 20181127  |l MUB01  |h 0913 
CAT |a FIALOVA  |b 02  |c 20190117  |l MUB01  |h 0915 
CAT |c 20190311  |l MUB01  |h 1019 
CAT |c 20200227  |l MUB01  |h 0012 
CAT |c 20210323  |l MUB01  |h 2000 
CAT |c 20210602  |l MUB01  |h 2001 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1031 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2017 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1307 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-03-11 
995 |a e-prezenčka 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DLOVY  |b KUK - dlouhodobé  |5 4303017701  |8 20181127  |f 77  |f Dlouhodobá  |g 2018-1460  |r 20181221  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 791-NEKO  |5 4303017702  |8 20181127  |f 74  |f Měsíční  |g 2018-1459  |r 20181221  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 791-NEKO  |5 4303017703  |8 20181127  |f 74  |f Měsíční  |g 2018-1459  |r 20181221  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 791-NEKO  |5 4303017704  |8 20181127  |f 74  |f Měsíční  |g 2018-1459  |r 20181221  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 791-NEKO  |5 4303017706  |8 20181127  |f 70  |f Prezenční  |g 2018-1459  |r 20181221  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - dlouhodobé  |e available  |t K dispozici  |f 5  |g 1  |h N  |i 13  |j DLOVY  |k 0